GODE RÅDUnikke reklamekuglepenne!

Skal du bruge reklamekuglepenne til din virksomhed eller til din samling, så er her en række gode råd til, hvordan du får dem produceret med et flot resultat.
I dette indlæg kigger vi nærmere på, hvilke overvejelser, som du bør gøre dig, inden du bestiller.
Indlægget er udgivet i samarbejde med Creatrix, der forhandler reklameartikler.
Valg af model
Den model, du vælger, har stor betydning for både pris, holdbarhed og finishen. CROSS kuglepenne er flotte at se på og behagelige at skrive med, men prisen per stk. er også markant højere, end tilsvarende ved fx Parker kuglepenne. RAJA i krom og Prodir kan fås helt ned til 3 kr. per stk. og er prisen et vigtigt parameter, er det måske de billige kuglepenne, som du skal gå efter.
Valg af farve
Det er ofte muligt at få produceret kuglepenne, i lige nøjagtig den farvenuance, som du ønsker. Det kan være, at jeres virksomhed bruger nogle helt bestemte farver i jeres logo eller markedsføring, og I ønsker en rød tråd igennem alle jeres produkter. I sådanne tilfælde er den korrekte farvenuance guld værd, for orange er ikke bare orange og grøn ikke bare grøn.
Den helt korrekte nuance får du ved at oplyse din leverandør en Pantone- eller CMYK-farve, som de kan bruge i produktionen.
Valg af tryk
Ofte er der begrænset plads på en kuglepen, og det er derfor ikke alverden, man kan have plads til. Det er derfor vigtigt, at man er kort og præcis med det, man ønsker placeret på sine nye kuglepenne. Det kan være, at du ønsker en hjemmesideadrese, et telefonnummer eller en fysisk adresse, men et logo skaber også synlighed. Typisk kan du dog ikke få det hele, og du må derfor prioritere, hvad der er vigtigt for dig.
Inden du får produceret dine kuglepenne, er det vigtigt, at du beder om at få tilsendt en korrektur (et grafisk udkast). Dette er en nøjagtig gengivelse af, hvordan dine kuglepenne bliver produceret, og du kan herefter vælge at godkende produktionen eller ændre på trykket, indtil du er tilfreds med udseendet.


_________________________________________________________________________________
preload spinner