VELKOMMEN 2023
VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023 VELKOMMEN 2023

VELKOMMEN 2023

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger Ring for pris

 

 

VELKOMMEN!

 

Velkommen til min hjemmeside!
 

Tak fordi du kigger forbi. Jeg er meget glad for dit besøg. Det skal være mig en glæde at vise dig lidt fra samlingen.
 

 

 

 

 

 

 

OM IGEN!

2023 skulle være det år, hvor jeg skulle tilrette min side til den nye platform, min udbyder lancerede. Nu er det OM IGEN - Jeg har fået mulighed for at vende tilbage til mit foretrukne format. I al sin enkelthed betyder det: Billede og tekst vil ikke stå ud for hinanden som det skal, og jeg vil hen over året 2024 rette det til. Men du kan sagtens navigere rundt - så god fornøjelse!

 

 

 

 

 

Det er efterhånden nogle år siden TV avisen var på besøg. Kontakt mig, hvis du kunne tænke dig en DVD fra besøget. Det var en fin mulighed for at præsenteres vores fælles hobby.

 

Jeg fik end endnu bedre mulighed i 2019, hvor TV2 inviterede mig i studiet. Det var i TIVOLI på Go Morgen Danmark - se det her:

 

KLIK PÅ FACEBOOK LOGOET NEDERST HER PÅ SIDEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For at få et intryk af samlingen kan du her se billeder fra min udstilling på STRUER BIBLIOTEK. Det er efterhånden nogle år siden. Gå til

 

UDSTILLING

 

 

 

 

 

Som samlere har vi jo alle vore FAVORITTER. Mine er de ROYALE PENNE - som jeg er stolt over at have i samlingen. Du kan se dem HER

 

ESKESEN FLOAT PENNE har en stor plads i mit hjerte!

Her er originaltegningen til den MONTMARTRE pen fra 1979, der var inkluderet i mit flotte Samlerpakke Platinabonnement i 2004.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

I 1973 så jeg FA CUP FINALEN LIVERPOOL vs NEWCASTLE.

Liverpool FC er Engelsk fodbolds stolthed, og jeg var solgt på stedet. Blandt mine foretrukne i samlingen er derfor alle mine LFC kuglepenne. Her er det pennesæt, der er min største

FAVORIT

 

 

 

 

 

 

 

Bliv medlem af VESTDANMARKS KUGLEPENNESAMLERFORENING


Vi holder nogle rigtig hyggelige byttemøder - se bare HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er nu på en af de mest besøgte samlersider på verdensplan! Jeg vil ikke lægge skjul på min glæde over de mange besøg! Det forpligter, så jeg vil bestræbe mig på, siden fortsat skal være sjov at besøge - et sted man kan se spændende penne og hente inspiration.

 

KOM INDENFOR!